За нас

Circle Of Employees Pzn7buj.jpg
Contemporary Employees 23yahg7.jpg
Job Interview With Potential Employee Klrjweq.jpg

Астреа Рикрутмънт

Кои сме ние?

Астреа Рикрутмънт е изцяло българска компания, създадена през 2007 година с една основна мисия – да бъдем различни. Превърнахме това виждане в основен двигател на нашите усилия да сме винаги на разположение, когато клиентите и партньорите ни имат нужда от нас, за да ги консултираме и напътстваме при вземането на важни решения.

Започнахме с офис в София и след няколко години на професионализъм успяхме да се разширим и във Велико Търново.

Членове сме на Френско-българската търговска и индустриална камара, а стабилен партньор намираме в лицето на Бургаската търговско-промишлена палата.

Нашите партньори се увеличават всеки ден и тяхното удовлетворение е най-добрата визитна картичка за нас.

Кой ни се довери

Астреа Рикрутмънт

Мисия и ценности

Човешкият фактор е най-важният за успеха на всяка организация. Астреа създава решения, като влага в този процес уникалност, креативност, гъвкавост, енергия и позитивно мислене. Ние намираме точните хора на точното място. Стремим се чрез доказани бизнес стратегии и процеси да подобрим взаимодействието между индивидите и организацията на всичките й нива.

Нашите ценности?

* Професионална отговорност
* Лична и социална ангажираност
* Конфиденциалност
* Етика
* Съчетаване на добрите практики с иновационни подходи

Technology Smiling Asian Woman Using Mobile Phone Rf3e5pn 1.png
години опит
0 +
Astrea Za Nas 141208
Астреа Рикрутмънт

ISO 27001:2013

Международният стандарт ISO 27001 поставя изисквания към Системите за управление на сигурността на информацията (ISMS).

Системата за управление на сигурността на информацията (ISMS) е подход, който на първо място цели управление на поверителността, цялостта и наличността на информацията в дадена компания. Тази информация може да бъде фирмена – ноу-хау, търговска, финансова, както и на заинтересовани страни – клиенти, партньори, служители и т.н. На второ място стандартът ISO 27001 цели да осигури и гарантира непрекъсваемост на бизнес процесите в дадена организация, които имат отношение към управлението на сигурността.