За работодатели

Астреа Рикрутмънт

Услуги за работодатели

Скъпи приятели, създадохме тази страница специално за вас. Благодарим Ви, че ще отделите част от своето време, за да се запознаем, да разберете с какво се занимаваме, как можем да ви бъдем полезни и кое ни прави най-добрите в областта на човешките ресурси. Ще очакваме да се свържете с нас, за да отговорим на всички Ваши въпроси.

Знаем, че независимо дали се намирате пред труден избор и търсите нова посока за Вашия бизнес или кариера, ежедневно се сблъсквате с предизвикателства, които изискват бърза и правилна преценка. Но това не винаги е лесна задача.

Представете си, че се нуждаете от съвет, идея, съдействие във връзка с извършване на подбор или планиране на дейност на персонала. Разполагате с кратък срок и търсите гъвкаво решение на достъпна цена. Държите на качество и професионализъм. Предпочитате надежден партньор, на когото да поверите делата си. Търсите най-добрите кандидати и решения, които да подобрят възвръщаемостта на Вашите инвестиции.

Ние можем да направим всичко това за Вас, и вместо Вас!

Астреа Рикрутмънт е компания, която съчетава експертност, иновативност, качество и разнообразие на предлаганите услуги. Ние знаем, че всеки наш партньор се нуждае от най-доброто решение, за да постига максимални резултати в условията на силно конкурентна среда. Разбираме тази наша отговорност, когато консултираме и даваме препоръки, защото вярваме, че най-добрата реклама е удовлетворението на нашите клиенти. Това ни мотивира да бъдем още по-усърдни и отдадени на каузата да се утвърждаваме като лидер с добра репутация.

Кой ни се довери

Астреа Рикрутмънт

Нашата цел

Да ни потърсите отново! Успяваме винаги, като постигаме баланс между интересите и предпочитанията на всяка от страните и се гордеем с това, че сме гъвкави и различни. Вярваме, че добрите резултати са възможни, когато вървим заедно към целта, която ни свързва.

Обичаме предизвикателствата, защото за нас думите професионална отговорност, индивидуален подход, етика и конфиденциалност, лична и социална ангажираност, съчетаване на добри практики с иновационни подходи са ценности, които ни превърнаха в лидери в сферата на човешките ресурси. Те са гарант, че може да ни се доверите. Ще ви приемем с внимание, уважение, равнопоставеност и ще се уверите, че сте направили най-правилния избор.

В Астреa се стремим да предлагаме най-ефективните решения за подбор, понякога дори в екстремно кратки срокове, но никога за сметка на качеството.

Знаем как се прави лизинг на персонал, експерти сме по трудова медицина, разработваме център за професионално обучение, можем да пишем и управляваме Европроекти, а ако сте нова компания ще Ви предложим цялостно инфраструктурно решение.

Предлагаме услуги като:

* Масов Подбор;
* Подбор на Висококвалифицирани Служители;
* Подбор на Нискоквалифицирани Служители;
* Лизинг на Персонал;
* Аутсорсинг на Подбор на Персонал;
* Проучвания за Пазара на Труда;
* Оценка и Aнализ на Пазара на Tруда;
* Освобождаване на голям брой служители поради намаляване на обема от работа.

Ако все още се колебаете как можем да ви бъдем полезни е достатъчно да знаете отговорът на някои от следните въпроси:

* Наясно ли сте как да планирате и подбирате своя персонал така, че да разполагате с точно толкова хора, колкото са необходими за дадена дейност?
* Срещате ли трудности и проблеми при изготвяне на длъжностна характеристика?
* Как извършвате оценка на трудовото изпълнение на служителите си, когато трябва да проверите тяхната мотивация и способност за вземане на решения?
* Екипът, с който работите, наистина ли е екип?
* Има ли атмосфера, лидерство, сътрудничество, комуникация, критика, постигане на общи и индивидуални цели?
* А фирмена култура?
* Какво пък е това и къде медиацията помага, когато се появи конфликт на работното място?
* При решаването на тези въпроси са необходими много време, средства и ресурси, за да предвидите и преодолеете всички негативни последици, пречки, странични * ефекти от процесите по управление на човешките ресурси и решенията, които вземате.

Ние имаме отговори, с които ще ви спестим много усилия.

Изградили сме свои възгледи и вярваме в тях. При нас умения, креативност и управление вървят ръка за ръка. Нашият екип действа в сътрудничество, изпълнено с енергия. Именно това е причината да сме уверени в себе си и в това, че можем да предложим най-доброто – това, от което се нуждаете.

Е, да, без да скромничим и ще признаем, че се развиваме и ще продължаваме да се разрастваме, в България и чужбина, защото правим това, което най-добре умеем с желание, лекота и професионализъм.

И за да сте сигурни, че държим на качеството на услугите, които предлагаме, бихме добавили и сертификати ISO 9001:2008 и ISO 18001:2007. Ако това не е достатъчна гаранция, тогава просто опитайте при нас и след това разкажете на Вашите партньори за стилът ни на работа.